Boekingen en informatie: noyalohynoya@gmail.com


Drie solisten die samen een sterk trio vormen, daar hoort een naam bij waar alledrie de namen in terugkomen: NoyaLohyNoya.


Lagu Lagu - oftewel de traditionele Molukse liederen (folksongs) die zij koesteren vormen de basis van het trio.


Daarnaast varieert hun stijl door de diversiteit van boekingen, inmiddels van Molukse folksongs naar Amerikaanse pop, soul en R&B. De stukken zijn bewerkt naar hun typische NoyaLohyNoya sound, waarbij de combinatie van de klassieke, jazzy touch van Wim en de wereldse percussie door Nippy een warm bedje vormen voor de warme en soepele zang van Lisa.


NoyaLohyNoya is door hun veelzijdige repertoire voor alle soorten gelegenheden, groot en klein, geschikt. Tevens voor een prive miniconcert of huiskamerconcert. Het repertoire kan worden afgestemd naar de wensen van de klant (zie bij Mogelijkheden).


Wim Lohy is afgestudeerd als klassiek gitarist aan het Sweelinck conservatorium te  Amsterdam. Behalve gitarist is hij zanger met een authentiek stemgeluid.

De klank van zijn gitaar is warm, rond, vol, afwisselend met pittige accenten.

Lohy  heeft een prachtige timing, heel vrij, soepel en lekker swingend.


Percussionist/arrangeur Nippy Noya is o.a. bekend van Massada, Jan Akkerman, JJ Cale en vele anderen. Hij heeft ruim 20 jaar les gegeven aan het conservatorium van Enschede (percussie en improvisatie) en is nog steeds zeer actief in de muziekwereld in binnen- en buitenland.